Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gil Vermouth onderweg naar De Graafschap

Gil Vermouth onderweg naar De Graafschap

De Graafschap is bijna verzekerd van de komst van Gil Vermouth. De 26-jarige middenvelder wordt maandag gekeurd. Als dat goed verloopt, zal de Israeliër waarschijnlijk gehuurd worden van het Duitse Kaiserslautern.

Dat bevestigt ook toekomstig technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap. "Hij is onderweg naar de keuring. Een interessante speler die door een blessure weinig heeft gespeeld bij Kaiserslautern. Daardoor heeft hij ook een kleine achterstand opgelopen. Hij had ook geen klik met de trainer daar, maar door onze contacten zijn we bij hem terecht gekomen. Andries Ulderink kan je meer vertellen."

Trainer Ulderink wil echter niets kwijt van de op handen zijnde overgang van Vermouth. "Ik heb nog geen nieuws en geef geen commentaar tot iets helemaal rond is."

Vroomans is bereid iets meer te zeggen. "We zijn ook nog volop bezig met een centrale verdediger. Het is noodzakelijk om de selectie op peil te hebben en we hebben nog twee dagen."

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter