Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gil Vermouth onderweg naar De Graafschap

Gil Vermouth onderweg naar De Graafschap

De Graafschap is bijna verzekerd van de komst van Gil Vermouth. De 26-jarige middenvelder wordt maandag gekeurd. Als dat goed verloopt, zal de Israeliër waarschijnlijk gehuurd worden van het Duitse Kaiserslautern.

Dat bevestigt ook toekomstig technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap. "Hij is onderweg naar de keuring. Een interessante speler die door een blessure weinig heeft gespeeld bij Kaiserslautern. Daardoor heeft hij ook een kleine achterstand opgelopen. Hij had ook geen klik met de trainer daar, maar door onze contacten zijn we bij hem terecht gekomen. Andries Ulderink kan je meer vertellen."

Trainer Ulderink wil echter niets kwijt van de op handen zijnde overgang van Vermouth. "Ik heb nog geen nieuws en geef geen commentaar tot iets helemaal rond is."

Vroomans is bereid iets meer te zeggen. "We zijn ook nog volop bezig met een centrale verdediger. Het is noodzakelijk om de selectie op peil te hebben en we hebben nog twee dagen."

Bron: Omroep Gelderland

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X