Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Winnaars bezoeken Supportersvereniging

Winnaars bezoeken Supportersvereniging

Rondom de wedstrijd De Graafschap - sc Heerenveen brachten Marina en Jan uit Culemborg een bezoek aan ons stadion De Vijverberg, Via de VriendenLoterij hadden zij kaartjes gewonnen voor het bezoeken van deze wedstrijd. Ze waren nog nooit bij De Graafschap geweest.

De prijswinnaars hadden tevens een riant bedrag aan waardebonnen gewonnen welke te besteden waren in de Fanshop. Een band met De Graafschap is hierdoor zeker ontstaan.

Supportersvereniging De Vriendenkring wilde graag kennis maken met deze mensen en heeft na afloop van de wedstrijd uitgenodigd in haar fraai verbouwde onderkomen.

Marina en Jan en twee vrienden van hun spraken vol lof over de gastvrijheid, sfeer en gemoedelijkheid bij onze club en de leuke ontvangst van de Supportersvereniging. Na een uurtje gezellig geklets te hebben, namen wij afscheid en ze zijn zeker van plan vaker wedstrijden van De Graafschap te bezoeken.

Volgende wedstrijd De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 1 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - Jong FC Utrecht (vrijdag 24 september). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter