Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Winnaars bezoeken Supportersvereniging

Winnaars bezoeken Supportersvereniging

Rondom de wedstrijd De Graafschap - sc Heerenveen brachten Marina en Jan uit Culemborg een bezoek aan ons stadion De Vijverberg, Via de VriendenLoterij hadden zij kaartjes gewonnen voor het bezoeken van deze wedstrijd. Ze waren nog nooit bij De Graafschap geweest.

De prijswinnaars hadden tevens een riant bedrag aan waardebonnen gewonnen welke te besteden waren in de Fanshop. Een band met De Graafschap is hierdoor zeker ontstaan.

Supportersvereniging De Vriendenkring wilde graag kennis maken met deze mensen en heeft na afloop van de wedstrijd uitgenodigd in haar fraai verbouwde onderkomen.

Marina en Jan en twee vrienden van hun spraken vol lof over de gastvrijheid, sfeer en gemoedelijkheid bij onze club en de leuke ontvangst van de Supportersvereniging. Na een uurtje gezellig geklets te hebben, namen wij afscheid en ze zijn zeker van plan vaker wedstrijden van De Graafschap te bezoeken.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X