Jong Graafschap niet opgewassen tegen PSV: 0-6

Jong De Graafschap kende een uiterst beroerde hervatting van de competitie. De ploeg van Jan Vreman ging in Ulft hard onderuit tegen Jong PSV. Na 90 minuten stond er 0-6 op het bord, waar het bij rust reeds 0-3 stond.

Een groot aandeel voor de ruime zege van de Eindhovense club was weggelegd voor Locadia. De spits was verantwoordelijk voor de helft van de doelpunten op het veld van SDOUC.

Bij De Graafschap was er het debuut voor Anco Jansen, die daarmee tevens zijn rentree vierde na een enkelblessure. Na een uur spelen was er ook het debuut van Edwin Gyasi,

Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht, Jermo Wilsterman, Jochem Jansen, Kevin Ooms (61. Remco Beumer), Jan Willem Stronks, Sjoerd Overgoor, Jordan Garcia-Calvete, Caner Cavlan, Wouter Jansen (61. Milo Pieplenbosch), Remy Raterink en Anco Jansen (61. Edwin Gyasi)