Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Ex-Superboer gaat na Chelsea en Espanyol voor achtste werkgever'

'Ex-Superboer gaat na Chelsea en Espanyol voor achtste werkgever'

Aanvaller Ben Sahar, in Nederland vooral bekend van zijn periode bij De Graafschap, lijkt op 21-jarige leeftijd toe aan alweer zijn achtste werkgever in vijf jaar. De Israëlische spits, die onder contract staat bij Espanyol, staat volgens L'Équipe op het punt om naar het Franse AJ Auxerre te verkassen.

Sahar kwam in 2006 vanuit zijn vaderland Israël als een groot talent naar Chelsea, maar kwam op Stamford Bridge amper aan spelen toe. The Blues stalden de spits zodoende op huurbasis bij achtereenvolgens Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday, Portsmouth en, in 2009, De Graafschap. Na een half jaar in de Achterhoek tekende Sahar een verbintenis bij Espanyol.

Bij de Spaanse club kwam de Israëliër tot 23 wedstrijden in de Primera División, maar daarin kwam hij slechts eenmaal tot scoren. Afgelopen jaargang werd Sahar uitgeleend aan Hapoel Tel Aviv. Auxerre zou nu de achtste club voor de nog jonge aanvaller worden, die na het weekend gepresenteerd moet worden door de club uit de Franse Ligue 1.

Voetbalzone.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X