Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap staat op voor KWF Kankerbestrijding

De Graafschap staat op voor KWF Kankerbestrijding

De Graafschap komt de komende drie jaren in actie voor KWF Kankerbestrijding. Doel van deze samenwerking is, naast het onder de aandacht brengen van de werkzaamheden van KWF Kankerbestrijding, het generen van extra inkomsten ten behoeve van wetenschappelijk kankeronderzoek.

Commercieel manager van De Graafschap, Martijn Elkink, is content met deze maatschappelijke partner. “Vorig jaar speelden wij reeds een periode met KWF op het shirt. Wij hebben als club maatschappelijke projecten hoog in het vaandel staan en wilden graag hieraan bijdragen. Door de samenwerking met KWF Kankerbestrijding laten wij op een constructieve manier zien dat een club als De Graafschap maatschappelijk betrokken is, en kunnen wij bijdragen aan hun belangrijke doelstellingen.

Iedereen verdient een morgen. KWF Kankerbestrijding is daarom erg blij met de bijdrage van De Graafschap in de strijd tegen kanker. De Graafschap investeert met deze medewerking in leven: het draagt bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning van kankerpatiënten.

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker, per jaar ruim 91 duizend mensen. Voor meer informatie kan men terecht op www.kwfkankerbestrijding.nl.

Bron: De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker