Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap staat op voor KWF Kankerbestrijding

De Graafschap staat op voor KWF Kankerbestrijding

De Graafschap komt de komende drie jaren in actie voor KWF Kankerbestrijding. Doel van deze samenwerking is, naast het onder de aandacht brengen van de werkzaamheden van KWF Kankerbestrijding, het generen van extra inkomsten ten behoeve van wetenschappelijk kankeronderzoek.

Commercieel manager van De Graafschap, Martijn Elkink, is content met deze maatschappelijke partner. “Vorig jaar speelden wij reeds een periode met KWF op het shirt. Wij hebben als club maatschappelijke projecten hoog in het vaandel staan en wilden graag hieraan bijdragen. Door de samenwerking met KWF Kankerbestrijding laten wij op een constructieve manier zien dat een club als De Graafschap maatschappelijk betrokken is, en kunnen wij bijdragen aan hun belangrijke doelstellingen.

Iedereen verdient een morgen. KWF Kankerbestrijding is daarom erg blij met de bijdrage van De Graafschap in de strijd tegen kanker. De Graafschap investeert met deze medewerking in leven: het draagt bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning van kankerpatiënten.

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker, per jaar ruim 91 duizend mensen. Voor meer informatie kan men terecht op www.kwfkankerbestrijding.nl.

Bron: De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X