Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

NAC wil Jordy Buijs niet laten gaan

NAC wil Jordy Buijs niet laten gaan

Het lijkt er niet op dat Jordy Buijs terugkeert bij De Graafschap. Op het trainingskamp in Turkije werd duidelijk dat de verdediger van NAC Breda wel oren heeft naar een verhuurperiode. Ook De Graafschap zag een rentree zitten.

NAC laat via dagblad BN/De Stem weten dat een vertrek onbespreekbaar is. De 23-jarige Buijs komt bij NAC echter weinig aan spelen toe. Hij stond het afgelopen half jaar slechts vier maal in de basis. Buijs heeft een contract tot medio 2014.

Volgens trainer Ulderink van De Graafschap zijn er "meer opties" die de club heeft. "Hij stond gewoon op ons lijstje, net als een aantal anderen. Maar ik begrijp dat een aantal mensen rondom De Graafschap nog contact met hem hebben."

Eerder al ketste een overgang van Sander Keller af, omdat de verdediger naar verluidt niet door de medische keuringen van De Graafschap kwam. Met Keller was De Graafschap concreet rond.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X