Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink ziet onrust in balbezit

Andries Ulderink ziet onrust in balbezit

Ulderink sprak harde woorden na het 4-1 verlies tegen Nurnberg. Voor de coach en zijn spelers is nog veel werk aan de winkel. Met name in balbezit bakte de ploeg er weinig van.

"Het ging enorm fout in het opbouwende werk. Samenspel verdediging middenveld was zwaar onvoldoende. We waren ongeduldig, zagen slecht de oplossing en maakten technische fouten", zo analyseerde de coach.

De Graafschap kwam duidelijk te kort. "Tot nu toe hebben we verdedigende accenten gelegd. Vanaf morgen gaan we bezig met het balbezit verhaal. Dat is geen overbodige luxe."

Ulderink legde de nadruk op de dingen die fout gingen, maar had ook een aantal positieve punten gezien. "We begonnen nog redelijk en kwamen ook een aantal keren gevaarlijk voor de goal. Dat was prima. Verder zijn we niet in de problemen geweest als Nurnberg in de opbouw was. Daar hadden we ook wat verdedigende accenten gelegd", zo vertelde de coach.

Voor aanvaller Ziguy Badibanga had Ulderink ook positieve woorden. "Veel dreiging kwam via hem als hij de bal kreeg. Binnen de mogelijkheden heeft hij het prima gedaan."

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Vrijdag 25 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker