Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Sjoerd Overgoor ziet AGOVV niet zitten

Sjoerd Overgoor ziet AGOVV niet zitten

Sjoerd Overgoor zegt te kunnen overstappen naar AGOVV Apeldoorn. Ook met Sparta Rotterdam zijn contacten, maar concreet is dat niet.

"Klopt. Mijn zaakwaarnemer heeft contact gehad met directeur Vloet. Maar bij Sparta moet eerst iemand vertrekken, maar ze hadden daar ook meerdere opties. Eventueel was ik interessant om over te komen", zegt de speler uit Borculo.

"AGOVV neemt me graag over, maar dat zie ik zelf niet zitten. Ik moet spelen, maar kan het niet gebruiken dat een team dat niet draait in de topklasse terecht komt. Dan kan het helemaal einde carriere voor mij zijn. Mijn contract loopt af en dus moet je goed nadenken wat je doet. De trainer kiest voor Breinburg en anders voor Kaak, dat moet ik accepteren. Misschien moet ik in de zomer maar eens verder kijken", aldus Overgoor die verder zegt dat er nog twee andere clubs op het vinketouw zitten voor de middenvelder.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker