Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Colic komt niet naar De Graafschap

Colic komt niet naar De Graafschap

Edis Colic zal niet bij De Graafschap gaan spelen. Trainer Andries Ulderink bespeurde zeker potentie bij de sympathieke, aanvallend ingestelde middenvelder. ‘Maar het mocht niks kosten. In het betreffende traject zijn er bepaalde kosten bij ons neergelegd. Wij hebben voet bij stuk gehouden.'

Het neemt niet weg dat het een flinke teleurstelling is. Zowel voor De Graafschap als voor Colic zelf. "De enige reden dat Colic niet bij ons komt spelen, is omdat wij vanaf het begin hebben gezegd dat het ons niks mocht kosten. Het is zeker een jongen met potentie. Wederom een teleurstelling", aldus Ulderink.

Ook Colic zelf baalde. "Hij was zeer teleurgesteld en kreeg van onze spelers schouderklopjes. Edis had het zichtbaar moeilijk met het feit dat hij morgenochtend al naar huis gaat. Het is natuurlijk niet niks voor zo'n jongen. We hebben hem niet voor niets meegenomen op trainingskamp. Het is een teleurstellende dag voor ons, ook vanwege het afketsen van de transfer van Sander Keller. Hij zou echt een kwaliteitsimpuls voor het elftal zijn geweest."

"Het positieve aan deze dag is wat de jongens op het veld laten zien. Dat ziet er allemaal goed uit. Ted, Yuri, Anco, Ziguy en ook Saeijs en Muslu maken een goede ontwikkeling door", besloot Ulderink de dag met een positieve noot.

Bron: De Graafschap

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X