Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman viert uniek jubileum

Jan Vreman viert uniek jubileum

Jan Vreman is vandaag exact 25 jaar in dienst van De Graafschap. De club stond intern uitgebreid stil bij dit unieke jubileum. Vreman sneed in stadion De Vijverberg een enorme taart aan. "Er was genoeg", meldt de voormalig verdediger. Ook werd hij toegesproken door technisch directeur Looyen die de Kottenaar "bescheiden, betrokken en betrouwbaar" noemde.

Vreman is een clubman pur sang van wie er nog maar heel weinig zijn in het betaald voetbal. Na zijn loopbaan als speler (18 jaar onafgebroken in het eerste elftal) bleef de Achterhoeker actief in verschillende functies als trainer. Zo was hij jeugdtrainer, assistent-trainer bij de hoofdmacht en coach van de beloften. "Mister De Graafschap" onderging het jubileum vrijdag gelaten. "Het is niet anders dan anders, maar wel leuk natuurlijk. Het gebeurt inderdaad niet zo vaak."

De Graafschap kwam dezelfde dag nog met meer positief nieuws. De club maakte bekend dat ATAG verwarming uit Lichtenvoorde de komende drie jaar de rugsponsor wordt van De Graafschap. Een hoofd-en shirtsponsor als opvolger van Centric is nogsteeds niet gevonden door de Doetinchemse eredivisieclub.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter