Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bloemers: we doen niets overhaast

Bloemers: we doen niets overhaast

Behalve nieuwe spelers is De Graafschap ook bezig om een technisch manager binnen te halen. Die moet volgend seizoen onder directeur Bloemers het gat opvullen dat de weggestuurde Leen Looyen dit najaar achterliet. De technische man moet in het nieuwe bestuurlijke model gaan functioneren dat De Graafschap onlangs presenteerde.

Bloemers bevestigt dat er contacten zijn. "Het klopt dat ik met Roland Vroomans heb gesproken. Maar het is puur orienterend. Bovendien heeft hij een goede baan in Rusland. We hebben inmiddels ook al met andere kandidaten gesproken. Maar we hebben hierbij geen enkele haast", zegt Bloemers.

Ook wat betreft nieuwe spelers meldt de directeur dat rust van belang is. "We zijn druk bezig, maar doen niets overhaast. Concreet is er geen nieuws. Over twee weken gaan we pas op trainingskamp. We kijken nu of een deel extern gefinancierd kan worden." 

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 27 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker