Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Start samenwerking sv Superboeren en Gamma

Start samenwerking sv Superboeren en Gamma

Supportersvereniging Superboeren en Gamma Doetinchem zijn een samenwerking aangegaan. Gamma Doetinchem is nu  onze eerste SterSponsor. Van deze samenwerking profiteert ú als lid van onze Supportersvereniging natuurlijk optimaal.

Uw kassabon

Superboeren die aankopen doen bij Gamma Doetinchem, kunnen een kopie van hun aankoopbon, achterlaten in de Gamma Superboeren Melkbus.

Bij iedere €1000,- aan aankoopbonnen in de Gamma Superboeren Melkbus, ondersteunt Gamma Doetinchem de Supportersvereniging met € 100,-. Vraag bij het afrekenen aan de kassa, direct om een kopie van de kassabon.

Gamma-voordeelpas

Alle leden van onze Supportersvereniging hebben de mogelijkheid om in het bezit te komen van De Gamma voordeelpas. Met deze pas krijgt men korting bij bestedingen vanaf € 25,-. Het betreft eeen korting in de vorm van een coupon die kan worden besteed bij een volgende aankoop.

Daarnaast krijgen alle leden van de Supportersvereniging de korting, die exclusief voor alle voordeelpashouders geldt. De voordeelpas van Gamma is in alle vestigingen geldig.

De Gamma Doetinchem is gevestigd op het onderstaande adres:

Gamma Doetinchem
Havenstraat 138
7005 AG Doetinchem
Telefoon: 0314 39.12.06
Internet: www.gamma.com