Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap aast op Luigi Bruins

De Graafschap aast op Luigi Bruins

De Graafschap heeft belangstelling voor Luigi Bruins. De 24-jarige aanvallende middenvelder zit zonder club nadat zijn contract bij Red Bull Salzburg onlangs werd ontbonden.

De oud-Feyenoorder moet bij De Graafschap voor de creativiteit en aanvoer naar de spitsen zorgen. Bruins was sinds oktober actief in Salzburg, waar hij niet kon overtuigen. Media bestempelden Bruins als "miskoop."

De Graafschap heeft ook verregegaande belangstelling voor Sander Keller van Xamax Neuchatel in Zwitserland. Keller is een centrale verdediger met veel ervaring. Hij speelde jarenlang voor FC Utrecht. Maar nu Jan Paul Saeijs en Muslu Nalbantoglu weer fit zijn, zit de Doetinchemse club weer beter in de verdedigers. Tegenslag was vorige week de blessure van Anco Jansen, die in de winterstop overkomt van Veendam. De aanvallende middenvelder scheurde zijn enkelbanden.

Ook Excelsior heeft overigens interesse in Luigi Bruins, die in het Rotterdamse Kralingen zijn jeugdopleiding doorliep. Behalve Bruins wil De Graafschap ook nog graag een aanvaller voor de rechterkant. Trainer Andries Ulderink wil niet reageren op namen. "Dat is niet in het belang van De Graafschap", zegt de oefenmeester.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X