Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap aast op Luigi Bruins

De Graafschap aast op Luigi Bruins

De Graafschap heeft belangstelling voor Luigi Bruins. De 24-jarige aanvallende middenvelder zit zonder club nadat zijn contract bij Red Bull Salzburg onlangs werd ontbonden.

De oud-Feyenoorder moet bij De Graafschap voor de creativiteit en aanvoer naar de spitsen zorgen. Bruins was sinds oktober actief in Salzburg, waar hij niet kon overtuigen. Media bestempelden Bruins als "miskoop."

De Graafschap heeft ook verregegaande belangstelling voor Sander Keller van Xamax Neuchatel in Zwitserland. Keller is een centrale verdediger met veel ervaring. Hij speelde jarenlang voor FC Utrecht. Maar nu Jan Paul Saeijs en Muslu Nalbantoglu weer fit zijn, zit de Doetinchemse club weer beter in de verdedigers. Tegenslag was vorige week de blessure van Anco Jansen, die in de winterstop overkomt van Veendam. De aanvallende middenvelder scheurde zijn enkelbanden.

Ook Excelsior heeft overigens interesse in Luigi Bruins, die in het Rotterdamse Kralingen zijn jeugdopleiding doorliep. Behalve Bruins wil De Graafschap ook nog graag een aanvaller voor de rechterkant. Trainer Andries Ulderink wil niet reageren op namen. "Dat is niet in het belang van De Graafschap", zegt de oefenmeester.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter