Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink: geen verklaring zwak spel

Andries Ulderink: geen verklaring zwak spel

Terwijl De Graafschap zich opmaakt voor het bekertreffen met Heracles Almelo, kreeg de trainer maandag opnieuw vragen over het zwakke spel en de nederlaag tegen RKC. "Maar er is eigenlijk geen tijd om stil te staan. We moeten door", weet Andries Ulderink.

"We hebben met de groep gesproken, maar ook de spelers hebben er niet echt een verklaring voor dat we een bepaald basisniveau niet vasthouden. Wij scoren zelf, halen best een aardig niveau maar zakken dan toch ver weg tot onder de grens. Dat is iets ongrijpbaars, want je verwacht dat je zelf doordrukt", zegt Ulderink.

De oefenmeester uit Aalten baarde in 2009 opzien door met Go Ahead Eagles Heracles in Almelo uit het bekertoernooi te knikkeren. Uiteraard hoopt Ulderink op een nieuwe verrassing. "Twee jaar geleden heb ik met Go Ahead ook gestunt bij Heracles. Dat zal ik de spelers ook nog eens voorhouden. Je moet ze zeker niet de ruimte geven. We gaan dan ook niet met elf man op de helft van de tegenstander spelen. Maar je ziet zaterdag ook dat ze moeite hebben om Vitesse kapot te spelen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X