Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs denkt aan snelle terugkeer

Jan-Paul Saeijs denkt aan snelle terugkeer

Jan-Paul Saeijs denkt snel weer wedstrijden te kunnen spelen voor De Graafschap. Sinds kort traint de 31-jarige verdediger af en toe weer mee met de hoofdmacht.

De Graafschap heeft nog weinig plezier beleefd aan de geboren Hagenaar sinds zijn transfer van Roda JC medio 2010. Saeijs speelde op 20 december thuis tegen AZ zijn laatste duel. Sindsdien staat hij langs de kant. Knie- en heup klachten spelen de verdediger al sinds zijn entree op De Vijverberg parten. "Maar het gaat nu redelijk tot goed." 

"In de wandelgangen is gezegd dat ik nooit meer zou voetballen. Dat heeft iemand er ergens ingegooid. Lulkoek, ik heb altijd het gevoel gehad dat ik terug zou komen. Januari is de insteek. Klachtenvrij word ik niet meer, maar de pijn verbijten is geen probleem. Met mijn klachten kan ik ook gewoon voetballen", weet Saeijs van wie het contract bij De Graafschap in juni 2012 afloopt.

"Wat er nu nog aan schort is echt fit worden. Dat merk je ook wel nu ik weer een paar keer heb meegedaan. Het is heel anders en een groot verschil. Alleen al de duels, dan merk je dat er nog wel een beetje angst zit. Logisch ook", aldus de oud-speler van onder meer Roda JC.

Saeijs zag in 2011 vooral de bossen van het KNVB-sportcentrum in Zeist. "Daar loop je vooral recht vooruit en maak je af en toe eens een bochtje. Ik ben heel blij weer terug te zijn op het veld. Ze waren ook blij dat ze me in Zeist kwijt waren", lacht de altijd spraakzame verdediger.

"Het is nu aan mij om het weer te laten zien. En dan zien we wel hoe ver ik het schop. Ik train nu mee tot de winterstop. Dan gaan we evalueren en hoop ik er weer te staan."

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Vrijdag 25 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker