Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D’RAN: kaartje voor Tante Lien

D’RAN: kaartje voor Tante Lien

Het team van D’RAN roept collega-shirtsponsoren, supporters en sponsoren op om oer-supporter en De Graafschap-boegbeeld Tante Lien een beterschapskaartje te sturen. Het 84-jarige clubicoon ligt met een gebroken heup in het Slingeland Ziekenhuis na een ongelukkige val. “Vallen en dan weer opstaan: dat is D’RAN!”

Het postadres is:

Tante Lien Koolenbrander/kamer  N211
p/a Slingeland Ziekenhuis
Postbus 169
7000 AD Doetinchem

Tante Lien Koolenbrander (84), al meer dan 40 jaar gastvrouw op De Vijverberg en oma van De Graafschap-aanvoerder Rogier Meijer, wordt deze week geopereerd aan het gewricht. Haar kleinzoon laat ons weten dat Tante Lien er alles aan doet om de laatste thuiswedstrijd van dit jaar, op vrijdag 16 december tegen RKC weer op De Vijverberg te zijn.  “Ze is een zeer trotse shirtsponsor!”

De mensen achter D’RAN, vinden Tante Lien één van de uithangborden van De Graafschap, haar supporters, en belichaming van de D’RAN-gedachte.  “Vallen en opstaan hóórt bij De Graafschap”, aldus de initiatiefnemers van de supportersactie. “Dit is weer zo’n moment dat we met een klein gebaar de warmte en eendracht van onze volksclub kunnen doen laten gelden. Wij hopen van harte dat Tante Lien weer gauw d’ran kan, samen met die 2074 andere shirtsponsoren en zakelijke supporters.” Het team van D'RAN zet haar twitter en Facebook in om dit bericht te verspreiden.

Anderhalve maand geleden nam de krasse Tante Lien, boegbeeld van de club, nog het eerste D’RAN-shirt met supportersnamen in ontvangst op de middenstip van De Vijverberg, voorafgaand aan De Graafschap-Vitesse. Het leverde een kippenvel-moment op, en een staande ovatie van het publiek.

Bron: D'ran.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X