Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Winnaars Superboerenpoule 2023-2024

Winnaars Superboerenpoule 2023-2024

Ook in het seizoen 2023-2024 kon men weer meedoen met onze Superboerenpoule. Tot de allerlaatste wedstrijd bleeft het spannend wie de Superboerenpoule zou winnen.

De doorslag werd gegeven op de laatste speeldag bij de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Gerben kreeg 6 punten in de uitslag en Michael 4 punten. Hierdoor werd Gerben de uiteindelijke winnaar met 2 punten verschil. Een mooie derde plaats in de eindstand is er voor Hjalmar.

Ook waren er in de 4 periodes nog een aantal winnaars van de periodeprijzen. Gerben won ook de 2e periode naast dat hij op de 1e plaats in de eindstand is geeindigd. 

De prijswinnaars ontvangen allemaal persoonlijk bericht ontvangen. Zij kunnen de gewonnen prijs tijdens de Open Dag en op wedstrijddagen ophalen bij SPRBR Kroam van SV Superboeren op het Spinnekopplein. 

Van harte gefeliciteerd, en heel veel plezier van jullie gewonnen prijs!

Winnaars Superboerenpoule seizoen 2023-2024:

Stand Prijs Deelnemer Naam        
1e periode   SPRBR tegoedbon € 15,00     ThijsBoomkamp
Thijs Boomkamp
2e periode  SPRBR tegoedbon € 15,00   Gerben48
Gerben Wanrooij
3e periode   SPRBR tegoedbon € 15,00 Gerard_Buiter Gerard Buiter
4e periode  SPRBR tegoedbon € 15,00  Pingu89 Nico Hendriks
eindstand 3e plaats   SPRBR pakket "D'ran!"  HdR Hjalmar de Ruiter
eindstand 2e plaats   SPRBR pakket "Attamotta!"  Hullie Michael Hulman
eindstand 1e plaats  SPRBR pakket "Veur Altied"  Gerben48 Gerben Wanrooij


Ook het komend seizoen 2024-2025  is het weer mogelijk om mee te doen aan de Superboerenpoule. Voorspel de uitslag van de wedstrijden en win ook een SPRBR pakket of tegoedbon!

Doe mee aan de mooiste competitie van de Achterhoek!

Superboeren.nl organiseert elk seizoen een voorspellingscompetitie: De Superboerenpoule. Kijk samen met je vrienden of kennissen wie het meest verstand van voetbal heeft en maak kans op mooie prijzen! Deelname is helemaal gratis. Zorg dus dat al je vrienden en kennissen meedoen hoe meer deelnemers hoe spannender het wordt! Voor het komende seizoen kun je hier Gratis aanmelden

Hoe speel ik mee?

Deelnemers die het afgelopen seizoen ook hebben meegedaan en zich destijds via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de aanwezige link. Het invullen van de Superboerenpoule kan tot de aftrap van de eerste wedstrijd van het komende seizoen. Op het moment van de atrap sluit de poule voor deelname en daarna kun je dus niet meer meespelen. 

Nieuwe deelnemers kunnen zich gratis aanmelden middels een eenmalige registratie. Nadat je de registratie hebt doorlopen, ontvang je per mail je inloggegevens. Het spel kan beginnen!  (Reglement)

Belangrijk

Zorg ervoor dat je bij het aanmaken van een account een werkend e-mailadres invult. Hierop ontvang je namelijk e-mail waarmee je je account ook echt kunt activeren.  

Teams

Vorm met vrienden, collega’s, familieleden, of welke samenstelling dan ook, een winning team. Voor deze teams creëren we ook een ranglijst. Bovendien kun je op deze manier makkelijk de scores van vrienden of bekenden volgen. (Meer over het starten van een team

Teamgenoten toevoegen

Het deelnemen aan een team is eenvoudiger geworden. In elke account is het vinkje, waarmee je kon aangeven 'beschikbaar te zijn voor een team', verdwenen. Iedere deelnemer aan de Superboerenpoule kan nu worden uitgenodigd om deel te nemen aan een team. Als u wordt uitgenodigd, ontvangt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een link. Door op de link te klikken, bevestigd u uw deelname aan het team.

Aantal accounts staat op 'niet-actief'

Van een klein aantal deelnemers staat het account nog op niet-actief. Heb je problemen om je account te activeren, mail dan gerust naar poule@superboeren.nl. Vermeld hierin je Gebruikersnaam. Accounts die bij start van het seizoen nog steeds op niet-actief staan zullen dan worden verwijderd.

De puntentelling per speelronde is als volgt:

- Je voorspelt de juiste toto-uitslag: 2 punten
- Doelpunten De Graafschap goed: 4 punten
- Doelpunten tegenstander goed: 3 punten

Overig te verdienen punten

- Eindpositie van De Graafschap goed voorspeld: 15 punten
- Puntenaantal goed (berekend aan de hand van je voorspellingen): 10 punten

Per speelronde zijn er maximaal 9 punten te behalen.

Puntenaantal op basis voor je voorspellingen (automatisch berekend)

De door jou ingevoerde voorspellingen, leveren een aantal punten op. Heeft De Graafschap aan het einde van de competitie ook daadwerkelijk dat aantal punten behaald, dan levert jou dat extra punten op.

Periodetitels

Ook dit seizoen kent de Superboerenpoule periodetitels (deze zijn gelijk aan de periodes in de Keuken Kampioen Divisie). De Superboerenpoule kent 4 periodes. De eerste en vierde periode bestaan uit 9 wedstrijden, de tweede en derde periode bestaan uit 10 wedstrijden.

Veel gestelde vragen

We hebben getracht alles over de Superboerenpoule zo duidelijk mogelijk uit te leggen, Heb je toch nog vragen? Misschien staat het antwoord op je vraag wel tussen de veel gestelde vragen? (FAQ)

Inloggen of gratis aanmelden

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X