Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D'RAN!Magazine december 2023

D'RAN!Magazine december 2023

Het Kerstnummer van D’RAN!Magazine is de afgelopen week bezorgd bij de leden en abonnees van SV Superboeren. De redactie heeft weer een prachtig supporters magazine afgeleverd. Deze keer met o.a.

Wim van de Louw interviewt onze nieuwe voorzitter Theo Hek. Theo is op z’n best in moeilijke tijden zegt hij. Hij kan gelijk de daad bij het woord voegen. Als het aan Theo ligt komt er ook een ‘volwaardige commissaris voetbalzaken’.

Nergens zijn zoveel kinderen en huisdieren naar Guus vernoemd als in de Achterhoek, schrijft Eddy Buiting in zijn colum. ‘Nu het grootste uithangbord zich als kartrekker, suikeroom en boegbeeld van een nieuwe Bezelhorst presenteert, mogen we vooral dankbaar zijn.’

Onze SLO, Bas Koenders kijkt terug op eerste seizoenshelft en blikt vooruit naar de tweede helft. Voorop staat voor Bas ‘Vertrouwen en vrijheid voor supporters.’

De supportersvereniging SV Superboeren is op weg naar haar 50 jarig jubileum. Mark Melgert werkt met zijn artikelen daar naar toe. Dit keer deel 4 met oud bestuurders en voorzitters van de toen nog Vriendenkring. Ze hebben het o.a. over mascotte Guus en hoe het zat met het geel-blauwe logo en Jacco Swart…….

Gio en Alex Büttner zijn neven en vinden het geweldig dat ze nu eindelijk samen spelen. Voor hen geldt dat familie op 1 staat. Hun grootste wens is om met De Graafschap te promoveren. Lees hun verhaal in het interview van Johan Wissink.

Michael Ogubai ziet dat we de weg omhoog zijn ingeslagen, weliswaar een weg met hobbels maar er gaat veel goed. Michiel Bakker gaat in op vrijheid in het voetbal. Hij doelt daarbij op de vrijheid van meningsuiting voor spelers.

Onze jeugdteams doen het op erg goed. Daar wordt op de Bezelhorst met man en macht aan gewerkt. Maar een beetje hulp kunnen ze daar zeker gebruiken. Denk daarbij aan stagiaires jeugdtrainer, chauffeurs, teamleiders, gastheer/vrouw, assistent scheidsrechters, video analisten. Heb jij belangstelling neem contact op met Nahrenjo Pelgrim.

Er is ook voortdurend behoefte aan gastgezinnen voor onze talenten. Heb je ruimte om een speler in huis te nemen? Neem contact op met Karen Wevers.

Jacqueline Gerritsen ging op bezoek bij Hans, Henry en Wilko, de mannen achter de ‘Stem van de Vijverberg.’ De podcast is in een paar jaar uitgegroeid van een enkele tientallen naar duizend luisteraars. Belangstellenden mogen de opnames bijwonen. Ben Roelofs heeft de koffie klaar staan.

Groundhoppen met Frank gaat dit keer naar Polen. Frank is getuige van weer veel pyro.

20 jaar BT03 is samengevat in een mooie foto collage van onze fotograaf Henk den Brok.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X