Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Presentatie boek De Kist Culttrainer & Superboer

Presentatie boek De Kist Culttrainer & Superboer

 

Zondagmiddag was het gezellig druk in de Jan Vreman supporterskantine op het Spinnekopplein. De belangstellenden waren afgekomen op de boekpresentatie van het tweede boek over Simon Kistemaker. Liefhebbers van het D’ran! voetbal wilden dit niet missen.

Op het podium stonden Sjoerd Weikamp, Bennie Jolink, Maarten Hagelstein, Jan Vreman en Yoeri van den Busken. Allen supporter van De Graafschap en van Simon Kistemaker in het bijzonder. Gespreksleider Hans Hissink liet de mannen de meest amusante verhalen over Kistemaker vertellen. Sjoerd en Maarten die als supporters een heel nauwe band met Kistemaker hadden opgebouwd. Jan Vreman vertelde over zijn ervaring als speler onder trainer Kistemaker. Bennie Jolink die bevriend was met Kistemaker en Yoeri van den Busken, meer dan de schrijver, die nu zijn tweede boek over de unieke trainer Kistemaker heeft geschreven. Ook emotionele momenten werden verhaald zoals uit de periode dat Thea, de vrouw van Kistemaker, overleed en hij eigenlijk ook niet verder wilde. Dit alles onder het ‘toeziend oog’ van de jas van Kistemaker die boven het podium hing.

Het slotwoord was aan Linda, de dochter van Kistemaker. Zij had haar vader beloofd om een tweede boek uit te brengen. Dat is haar gelukt met dank aan supporters die het boek besteld hebben en een aantal sponsoren. Natuurlijk heeft ook de SV Superboeren hier een steentje aan bij gedragen. Veel dank ging natuurlijk uit naar Jantje Eggink die zich onverzettelijk toonde in het realiseren van dit tweede boek en schrijver Yoeri van den Busken.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X