Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren felicteert BT'03 met eigen spandoek

SV Superboeren felicteert BT'03 met eigen spandoek

20 jarig jubileum Brigata Tifosi (BT'03)

Op dinsdag 24 oktober jl. was het exact 20 jaar geleden dat Brigata Tifosi, oftewel BT'03 is opgericht. In de afgelopen 20 jaar zijn ze uitgegroeid to de top van de supportersgroepen binnen Nederland en Europa.

De uitstraling van onze club is onze achterban. Dat is de hart van onze club, en met de fantastische sfeeracties laat de BT'03 het gevoel van het hart van de supporters spreken. Dagen en avonden hadden de mannen van BT03 keihard gewerkt aan de sfeeracties voor deze jubileumavond. Het publiek werd getrakteerd op een geweldige show van gigantische spandoeken, balonnen, vlaggen en siervuurwerk (achter het stadion). Zelfs The Joker kwam speciaal voor dit jubileum terug. Niet alleen de supporters in het stadion konden genieten van de sfeeracties ook via ESPN en de social media kon men mondiaal meegenieten.

In de loop der jaren is er een mooie band opgebouwd tussen SV Superboeren en Brigata Tifosi. Waar we in de beginjaren alleen maar de verschillen zagen, is in de loop der jaren het wederzijdse respect ontstaan. Met de bouw van de supporterskantine is bedongen dat de BT'03 in de supporterskantine aan hun sfeeracties kan werken.

Doordat we ze dag en nacht zagen werken aan de sfeeracties ontstond het idee om ze voor het jubileum te verrassen met een "eigen doekie" tijdens het jubileum. Mooi bedacht maar totaal uit onze eigen comfortzone. Gelukkig wilde de jongens van Blue Brothers ons helpen want eerlijk gezegd hadden we geen idee waar we moesten beginnen. 

Gewapend met landbouwplastic, hout, verf en rollers gingen we aan de slag in de beschikbaar gestelde businessclub (want de BT'03 slaapt nooit). Uiteraard kon het traditionele foutje niet ontbreken want we weten wat voor hekel Nelis daar aan heeft. 

Na de fantastische show van Brigata Tifosi rond de wedstrijd tegen FC Eindhoven kwamen de vrijwilligers van SV Superboeren het veld op met hun doek om zo de BT'03 te felicteren en een cadeau aan te bieden.

Ook werd Brigata Tifosi unaniem gekozen tot Man of the Match. Met de verkiezing tot Man of the Match liet het publiek haar waardering blijken voor BT03. De selectie van De Graafschap gaf met een mooie overwinning het BT03 feestje extra glans. 

We kijken nu al uit naar het volgende BT03 jubileum! 

Blue Brothers, nogmaals dank voor jullie hulp!.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X