Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ontvang D’RAN! Magazine thuis

Ontvang D’RAN! Magazine thuis

Het oktober nummer van D’RAN! Magazine hebben de leden van SV Superboeren en abonnees inmiddels gelezen. Het is zoals altijd een uiterst interessante uitgave die je gelezen moet hebben. Wil jij ook het D'RAN! Magazine vier keer per jaar thuis ontvangen? Wordt dan lid van de SV Superboeren. 

Je steunt dan ook de supportersvereniging met activiteiten voor supporters! Veel supporters genieten elke thuiswedsstrijd in de Kantine en op het Spinnekopplein. Zonder de SV Superboeren zouden de Kantine en het Spinnekopplein niet gerealiseerd zijn. Wat te denken van de muziek bij elke thuiswedstrijd in de Kantine. Ooit zijn we begonnen met muziek bandjes die speelden buiten op de aanhanger. Ook dit is bedacht en georganiseerd door de SV Superboeren net als The Man of the Match in de Kantine. Maar ook sportief zijn we actief met het SV Superboeren voetbaltoernooi voor supporters van De Graafschap. 

Een patatje op het Spinnekopplein, lekker zitten aan de picknick banken. Je raadt het al, ook dit is door de supportersvereniging georganiseerd.

Het herinneringsmonument waar we familieleden, vrienden, kennissen die we moeten missen kunnen herdenken en toch een beetje bij ons hebben op de Vijverberg. Ook dit monument is bedacht en uitgevoerd door de supportersvereniging.

Nieuwe plannen hebben we al met de club besproken. We hopen daar dit seizoen mee te kunnen starten. Zo blijft de SV Superboeren actief met het klantvriendelijk maken van de Vijverberg voor supporters. De 'Boerenbruiloft' beleef je op de Vijverberg.

Als jij dus lid wordt van de SV Superboeren dan steun jij ons in het uitvoeren van nog veel meer mooie dingen voor supporters op de Vijverberg. 

Lid worden kan eenvoudig via https://www.superboeren.nl/page/29-lid-worden

Hartelijk dank dat je lid wordt!

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X