Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Afscheid van clubman Herman Schutte

Afscheid van clubman Herman Schutte

 

Afscheid van clubman Herman Schutte

Vrijdag werd door het publiek op de Vijverberg op grootse wijze afscheid genomen van Herman Schutte. Herman ook wel ‘Mr. De Graafschap’ was een van de oprichters van onze supportersvereniging en later ook bestuurder bij de club. Herman is vijftig jaar vrijwilliger geweest bij onze club. Herman is 86 jaar geworden. Recent hebben we nog een mooi interview met hem gehad voor het D’RAN!Magazine (december 2022) over de oprichting van de supportersvereniging in 1974.

Voor de wedstrijd tegen FC Emmen was een minuut stilte om Herman te herdenken. In de 86e werd een prachtig doek op de Spinnekop getoond (zie foto boven). Middels briefjes op de tribune stoelen had de BT iedereen opgeroepen om in minuut 86 op te staan en een minuut lang voor een oorverdovend applaus te zorgen. Hier werd door alle 10.000 aanwezigen gehoor aan gegeven.

Zondagavond zijn het bestuur en vrijwilligers van de supportersvereniging naar de condoleance van Herman op de Vijverberg geweest om afscheid te nemen van ons erelid.

Herman dank voor al het moois dat je voor onze club hebt gedaan, we zullen je missen.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X