Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Lustrum Blue Brothers

Lustrum Blue Brothers

Lustrum sfeergroep Blue Brothers

Vrijdag 25 augustus vierden de Blue Brothers haar 5-jarig bestaan. Deze vriendengroep is in 2018 ontstaan en manifesteert zich als sfeergroep op de Vijverberg. De afgelopen weken waren deze supporters dagen en avonden aan het werk in de Kantine om een doek te maken voor hun lustrum. Het resultaat werd vrijdagavond op de Spinnekop zichtbaar. Een resultaat waar de Blue Brothers trots op mogen zijn!

Supportersvereniging Superboeren vindt dat de sfeeracties onze club uniek maken. Het is een manier om de spelers op het veld te laten zien dat de beleving op de tribune groot is en dat we samen strijden voor het beste resultaat.

Na de wedstrijd heeft de SV Superboeren de Blue Brothers gefeliciteerd met een aanmoedigingscadeau om vooral door te gaan met sfeeracties. Deze financiële bijdrage kunnen de Blue Brothers gebruiken voor het kopen van materialen voor een volgende sfeeractie. Bonnetjes voor doek, verf, kwasten enzo kunnen ze bij de SV Superboeren in dienen. Bonnetjes voor vuurwerk niet ……

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X