Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Uitvak iets duurder

Uitvak iets duurder

 

Prijs voor uitkaartje iets hoger in nieuwe seizoen.

Dit voorjaar lag er een voorstel op tafel om de kaartprijs voor het uitvak te verhogen van €6,- naar €15,-. Namens alle supportersgroepen van De Graafschap heeft de SV Superboeren de directie laten weten deze verhoging onacceptabel te vinden.

We hebben Peter Bijvelds gevraagd onze mening op het KKD overleg van 9 mei te steunen en tegen deze plannen te stemmen. Peter heeft zich samen met andere clubs verzet tegen dit voorstel en daarmee ging het van tafel.

Toch moet er wel iets aan de prijs voor het uitvak gebeuren. De afgelopen seizoenen vroeg onze club de prijs (meestal €6,-), die door de club waar wij speelden, werd gehanteerd. De prijs voor het kaartje werd één-op-één doorberekend aan onze supporters.

De club heeft echter, net als wij allemaal, te maken met stijgende kosten. Behalve de kosten van het kaartje (€6,- ) en een eventuele busreis zijn er hoge service- en beveiligingskosten. Deze service- en beveiligingskosten zijn berekend aan de hand van de uitgaven in het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de club gekeken wat marktconform is.

Gemiddeld brengen clubs in de KKD en Eredivisie €3,- in rekening voor deze kosten. Onze club heeft ervoor gekozen om daar iets onder te gaan zitten en €2,50 te rekenen. We gaan dus €2,50 meer betalen voor een uitwedstrijd dit seizoen. Daarmee zijn de kosten lang niet gedekt, maar de club wil hiermee laten zien dat een vol uitvak belangrijk is en zeer gewaardeerd wordt.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)