Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Presentatie nieuwe shirts seizoen 2023-2024

Presentatie nieuwe shirts seizoen 2023-2024

Het nieuwe uitshirt van De Graafschap voor het seizoen 2023-2024 is vandaag gepresenteerd.

Het shirt doet denken aan een shirt uit het jaar 1984 wat ook lichtblauw was en door velen ook wel ‘Napoliblauw’ werd genoemd.

Met mannen als Cor Peitsman, John en Chris Trentelman, Henk Pieneman, Rob Kelderman, en natuurlijk Jan Vreman in de selectie was het een team dat als motto "niet lullen maar poetsen" had.

Het shirt (dat als inspiratie heeft gediend voor het nieuwe uittenue) werd in 1984 gedragen door het beloftenelftal van De Graafschap, het zogenaamde ‘De Graafschap C’. Voor onze huidige hoofdtrainer Jan Vreman was dit het allereerste shirt wat hij gedragen heeft voor De Graafschap.

Zowel BVO De Graafschap als SV Superboeren vieren in 2024 beiden hun jubileum van respectievelijk 70 jaar en 50 jaar. Een mooi moment om terug te kijken op het verleden want zonder verleden is er geen heden.

Het is dan ook een mooi symbolisch gebaar dat dit unieke shirt opnieuw dienst gaat doen als een ode aan de stoere mannen van de jaren ’80 met Jan Vreman als hoofdtrainer.

Niet lullen maar poetsen.

Zowel het nieuwe thuis- als uittenue is te koop op de Open Dag en vanaf dan ook online te bestellen op www.degraafschap.nl
Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X