Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Prijswinnaars Superboerenpoule 2022-2023

Prijswinnaars Superboerenpoule 2022-2023

In het seizoen 2022-2023 kon men weer meedoen met onze Superboerenpoule. Tot de allerlastste wedstrijd bleeft het spannend wie de Superboerenpoule zou winnen. De doorslag werd gegeven door een juiste eindstand van De Graafschap (10e plaats in de competitie). Supergraafschap (Joop Kappert) voorspelde de 10e plaats juist en ging zo Martijnr en Twanvr voorbij. Ook waren er in de 4 periodes nog een aantal winnaars van de periodeprijzen.

De prijswinnaars hebben inmiddels allemaal persoonlijk bericht ontvangen. Zij kunnen de gewonnen prijs tijdens de Open Dag en op wedstrijddagen ophalen bij het verkooppunt van SV Superboeren op het Spinnekopplein. 

Winnaars Superboerenpoule seizoen 2022-2023:

Stand Prijs Deelnemer Naam        
1e periode       SPRBR tegoedbon € 15,00      BryanSmeets11
Jim
2e periode    SPRBR tegoedbon € 15,00   Twanvr
Twan
 3e periode   SPRBR tegoedbon € 15,00  Danibu
Dani 
3e periode  SPRBR tegoedbon € 15,00 LoekB
Loek Buitink
4e periode  SPRBR tegoedbon € 15,00  Martijnr  Martijn
 eindstand 2e plaats   SPRBR pakket "Attamotta"  Twanvr
Twan
eindstand 2e plaats   SPRBR pakket "Attamotta!"  Martijnr
Martijn 
eindstand 1e plaats  SPRBR pakket "Veur Altied"  Supergraafschap
Joop Kappert


Ook het komend seizoen 2023-2024  is het weer mogelijk om mee te doen aan de Superboerenpoule. Voorspel de uitslag van de wedstrijden en win ook een SPRBR pakket of tegoedbon!

Doe mee aan de mooiste competitie van de Achterhoek!

Superboeren.nl organiseert elk seizoen een voorspellingscompetitie: De Superboerenpoule. Kijk samen met je vrienden of kennissen wie het meest verstand van voetbal heeft en maak kans op mooie prijzen! Deelname is helemaal gratis. Zorg dus dat al je vrienden en kennissen meedoen hoe meer deelnemers hoe spannender het wordt!  Gratis aanmelden

Hoe speel ik mee?

Deelnemers die het afgelopen seizoen ook hebben meegedaan en zich destijds via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de aanwezige link. Het invullen van de Superboerenpoule kan tot de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag (vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00). Meedoen is na dit tijdstip niet meer mogelijk.

Nieuwe deelnemers kunnen zich gratis aanmelden middels een eenmalige registratie. Nadat je de registratie hebt doorlopen, ontvang je per mail je inloggegevens. Het spel kan beginnen!  (Reglement)

Belangrijk

Zorg ervoor dat je bij het aanmaken van een account een werkend e-mailadres invult. Hierop ontvang je namelijk e-mail waarmee je je account ook echt kunt activeren.  

Teams

Vorm met vrienden, collega’s, familieleden, of welke samenstelling dan ook, een winning team. Voor deze teams creëren we ook een ranglijst. Bovendien kun je op deze manier makkelijk de scores van vrienden of bekenden volgen. (Meer over het starten van een team

Teamgenoten toevoegen

Het deelnemen aan een team is eenvoudiger geworden. In elke account is het vinkje, waarmee je kon aangeven 'beschikbaar te zijn voor een team', verdwenen. Iedere deelnemer aan de Superboerenpoule kan nu worden uitgenodigd om deel te nemen aan een team. Als u wordt uitgenodigd, ontvangt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een link. Door op de link te klikken, bevestigd u uw deelname aan het team.

Aantal accounts staat op 'niet-actief'

Van een klein aantal deelnemers staat het account nog op niet-actief. Heb je problemen om je account te activeren, mail dan gerust naar poule@superboeren.nl. Vermeld hierin je Gebruikersnaam. Accounts die bij start van het seizoen nog steeds op niet-actief staan zullen dan worden verwijderd.

De puntentelling per speelronde is als volgt:

- Je voorspelt de juiste toto-uitslag: 2 punten
- Doelpunten De Graafschap goed: 4 punten
- Doelpunten tegenstander goed: 3 punten

Overig te verdienen punten

- Eindpositie van De Graafschap goed voorspeld: 15 punten
- Puntenaantal goed (berekend aan de hand van je voorspellingen): 10 punten

Per speelronde zijn er maximaal 9 punten te behalen.

Puntenaantal op basis voor je voorspellingen (automatisch berekend)

De door jou ingevoerde voorspellingen, leveren een aantal punten op. Heeft De Graafschap aan het einde van de competitie ook daadwerkelijk dat aantal punten behaald, dan levert jou dat extra punten op.

Periodetitels

Ook dit seizoen kent de Superboerenpoule periodetitels (deze zijn gelijk aan de periodes in de Keuken Kampioen Divisie). De Superboerenpoule kent 4 periodes. De eerste en vierde periode bestaan uit 9 wedstrijden, de tweede en derde periode bestaan uit 10 wedstrijden.

Veel gestelde vragen

We hebben getracht alles over de Superboerenpoule zo duidelijk mogelijk uit te leggen, Heb je toch nog vragen? Misschien staat het antwoord op je vraag wel tussen de veel gestelde vragen? (FAQ)

Inloggen of gratis aanmelden

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X