Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Geslaagd SV Voetbaltoernooi

Geslaagd SV Voetbaltoernooi

Zondag 25 juni was het na de corona jaren eindelijk weer mogelijk om het SV Voetbaltoernooi voor de supporters van De Graafschap te organiseren. Met veertien teams werd verhit gestreden onder de brandende zon voor de eeuwige roem.

De SV Superboeren hebben in het verleden al vaker dit toernooi georganiseerd en ook nu bleek het weer een groot succes. Waren de vorige edities op het hoofdveld van de Vijverberg dit keer waren we aangewezen op trainingscomplex de Bezelhorst. Het grasveld van het hoofdveld is namelijk recent vervangen en kon niet bespeeld worden.

Samen met De Graafschap werd er gezorgd voor het nodige drinken en eten rond de wedstrijden. De sfeer werd extra verhoogd met de muziek van DJ Stefan. Vanwege de hitte waren de wedstrijden vrij kort gehouden en was er voldoende tijd tussen de wedstrijden om in de schaduw van de tent te herstellen van de inspanningen.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Om 12 uur gaf wedstrijdsecretaris Arie Wassink het startsein met zijn luchthoorn voor de eerste wedstrijden. Uiteindelijk resulteerde deze sportieve en gezellige middag in de finale tussen de Woudenbergse Haentjes van Jeroen Koudijs en de MSV Duisburg supporters PGDU. De wedstrijd bleef onbeslist en strafschoppen moesten de winnaar bepalen. Dat werd PGDU. Op de derde plaats eindigde het team van de Vereniging.

Om half vijf werden de prijzen uitgereikt door onze recent aangestelde directeur algemene zaken Michael Ogubai. Met dank aan de scheidsrechters, de EHBO Doetinchem, alle teams, De Graafschap en de organisatoren is deze dag geweldig fijn verlopen.

Meer foto's van het voetbaltoernooi zijn te vinden in ons fotoalbum!

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X