Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Afscheid Hans Martijn Ostendorp

Afscheid Hans Martijn Ostendorp

Tijdens een goed bezochte receptie op De Vijverberg, hebben bestuursleden en vrijwilligers van SV Superboeren afscheid genomen van Algemeen Directeur Hans Martijn Ostendorp.

Als dank voor de goede en prettige samenwerking, overhandigde voorzitter Hans Boesberg een blijvend aandenken aan de scheidend directeur, in de vorm van de "Man van de Club" bordje voorzien van zijn naam.

Voorzitter Martin Mos bedankte Hans Martijn voor zijn inzet voor de club. Hij memoreerde aan het feit dat sinds de komst van Ostendorp, de club financieel weer in gezonder vaarwater is terecht gekomen, de club meer verankerd is in de Achterhoek, en dat er weer kapitaal op het veld staat in de vorm van de jeugdige talenten.

Voor SV Superboeren heeft Hans Martijn een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van de supporterskantine en het vernieuwde Spinnekopplein. Ook konden we met zijn steun het herinneringsmonument realiseren en onlangs het assortiment van de foodtruck uitbreiden. 

In zijn dankwoord richtte Hans Martijn Ostendorp zich tot de velen aanwezigen en bedankte hen voor de komst naar de Vijverberg.

Na afloop van de receptie werden Hans Martijn en zijn vrouw Linda gevraagd zich naar het veld te begeven. Op de Spinnekop werd, onder het zingen van Hans Martijn olé, olé, olé een groot spandoek onthuld, met de tekst "Loyaal, Benaderbaar en Transparant, HMO bedankt voor alles".

Namens SV Superboeren super bedankt voor alles! Het ga je goed, en onze deur staat altijd voor je open.

#VeurAltied

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X