Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Verkoop patat op Spinnekopplein een succes

Verkoop patat op Spinnekopplein een succes

Afgelopen vrijdag konden supporters voor het eerst een zak patat kopen op het Spinnekopplein.

Het idee van de SV Superboeren is in samenwerking met de club tot stand gekomen. Een lang gekoesterde wens van de supportersvereniging is daarmee in vervulling gegaan.

Al geruime tijd liep Ben Roelofs rond met het idee dat er meer keuze moest komen op de Vijverberg dan de beroemde gehaktbal en de frikandel. Patat zou een goede aanvulling zijn.

Zo gezegd zo gedaan. In goed overleg met de club werd de foodtruck op het Spinnekopplein aangepast en werd een nieuwe frituur werd aangeschaft.

Vrijwilligers van SV Superboeren en van het klus team van De Graafschap hielpen met het aanleggen van de extra stroom toevoer en het inbouwen van de nieuwe frituur. 

(tekst gaat verder onder de foto's)

Vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Telstar schudde Hans Boesberg de patat nog eens goed op, en kregen initiatiefnemer Ben Roelofs (SV Superboeren) en "handige" Pim Aalders (De Graafschap) symbolisch de eerste zak patat overhandigd door Cil Koolmees van de foodtruck.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Het is mooi om te zien dat het een succes was en dat de zakken patat gretig over de toonbank gingen. We doen dit uiteindelijk voor onze supporters. Door een ruimer assortiment aan eten aan te bieden wordt een avondje Vijverberg nog meer compleet.

We zijn nog niet klaar. Op ons to-do lijstje staan nog de curry- en braadworsten, die we vanuit de hooimijt willen gaan verkopen. Een jaar geleden zijn we daar al mee begonnen maar door de corona, en gebrek aan personeel is dat stil komen te liggen.

De braadplaat heeft de club klaar staan en de SV heeft de worstensnijder besteld. Theo Böttcher onze chef braadworsten, heeft onderzoek gedaan naar de beste braadworsten.

We zijn er dus bijna klaar voor, maar we zoeken nog iemand die wil komen helpen op wedstrijddagen met het bereiden en verkopen. Mail naar info@superboeren.nl als jij ons wilt komen helpen.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X