Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Man of the Match: Camiel Neghli

Man of the Match: Camiel Neghli

Man of the Match: Camiel Neghli

Vrijdagavond 13 januari klopte alles. Voor de wedstrijd een ovationeel eerbetoon aan helden van weleer: Eric Viscaal, Ali Ibrahim en Edwin Godee. De oud spelers waren op uitnodiging van de Erfgoedcommissie aanwezig. Voor supporters en oud-spelers een heerlijk weerzien.

Maar ook een avond met gedachten aan overleden supporters. Bloemen werden gelegd bij het herinneringsmonument op het Spinnekopplein en een minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd om overleden Graafschap supporters te herdenken. Het was muisstil op de Vijverberg.

En dan de wedstrijd, 3-0 winst als kers op de taart! Dat betekende dus ook weer een Man of the Match op het podium van de Kantine. Het feest was al in volle gang met de band Basement toen de Man of the Match zich kwam melden.

Met zwaailichten, sirenes en de Tsunamie werd Camiel Neghli aangekondigd en met luid gejuich ontvangen. Camiel die al eerder als Man of the Match op het podium stond voert de ranglijst aan samen met Alexander Buttner met 24 punten. We feliciteren Camiel met zijn 2e trofee en de kadobon van SV Superboeren in samenwerking met De Heeren van 0314.