Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Herdenking overleden Graafschap supporters

Herdenking overleden Graafschap supporters

Herdenking overleden Graafschap supporters

Vrijdagavond 13 januari stond de eerste thuiswedstrijd van De Graafschap op de kalender. Deze avond stond in het teken van de herdenking van overleden Graafschap supporters. Het was een minuut voor de aftrap tegen Jong Ajax muisstil in het stadion. Eerder op de avond legden de SV Superboeren samen met Hans Martijn Ostendorp bloemen bij het monument op het Spinnekopplein.

De supportersvereniging is van mening dat we stil moeten staan bij overleden supporters van onze club, want Superboer ben je Veur Altied! Met dit idee is de SV naar de club gegaan. De club zegde direct haar medewerking toe en gaf de SV Superboeren alle ruimte om haar idee uit te werken. Het afgelopen jaar heeft de SV Superboeren in samenwerking met De Graafschap hard gewerkt aan een herinneringsavond voor overleden Graafschap supporters.

De SV heeft een herinneringsmonument ontwikkelt en op het Spinnenkopplein geplaatst. Jaarlijks zal voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd na de winterstop een minuut stilte gehouden worden en dragen de spelers een rouwband. De SV Superboeren legt op deze avond samen met de directie van de club bloemen bij het monument.

Voor supporters die een overledene willen herdenken bestaat de mogelijkheid om een herinneringsplaatje met persoonlijke tekst aan het monument te laten bevestigen. Voor meer informatie hiervoor kun je terecht bij de SV Superboeren via info@superboeren.nl.