Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jubilarissen gehuldigd tijdens traditionele stampottenbuffet

Jubilarissen gehuldigd tijdens traditionele stampottenbuffet

Na drie jaar was er weer het traditionele stampottenbuffet voor vrijwilligers, medewerkers, staf en spelers van BVO De Graafschap.

Op woensdag 7 december jl. werden alle vrijwilligers uitgenodigd in de NEDCON Lounge. Aan de opkomst te zien had iedereen het tradiotionele stampottenbuffet gemist.

Na een openingswoord van Hans-Martijn Ostendorp werd er eerst stil gestaan bij de mensen die ons de afgelopen drie jaar zijn ontvallen.

Daarna was het tijd voor het huldigen van alle jubilarissen. Na drie jaar was dit een aanzienlijke lijst van vrijwilligers die de club met al hun inzet al jaren ondersteunt.

De jubilarissen werden door Hans-Martijn hartelijk bedankt voor hun inzet, en gehuldigd met een speldje en een bos bloemen voor hun diensten de afgelopen jaren.

Ook onder de vrijwilligers van SV Superboeren waren er een aantal jubilarissen die al 12,5 jaar trouw vrijwilliger zijn.


Tijmen Kuster


Hans Boesberg


Johan Wissink


Frank Stinissen


Iris Wenting


Tunnis Westerik

Na het officiele gedeelte met de huldiging van de jubilarissen was het tijd voor de spelers, technische staf en overig personeel om de stampotten uit te serveren aan alle vrijwilligers.

Na het eten was er nog gelegenheid om gezellig na te praten met elkaar.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X