Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Download hier de teamfoto van seizoen 2022-2023

Download hier de teamfoto van seizoen 2022-2023

In het D'ran Magazine zat voorgaande jaren bij de eerste editie na de zomerstop een elftalfoto. Ook dit jaar is er weer een elftalfoto gemaakt door de fotograaf van SV Superboeren.

We kregen regelmatig de vraag om hem digitaal beschikbaar te stellen zodat je hem kunt gebruiken als achtergrond. Dat hebben we gedaan. Download hem hier in hoge resolutie om hem te gebruiken als achtergrond op computer, laptop of telefoon. 

Bent u al lid van SV Superboeren?

Als lid van de SV Superboeren De Graafschap ontvangt u het D'ran! Magazine gratis. Bent u geen lid en wilt u toch de D'ran! ontvangen? Word dan lid en profiteer van alle voordelen! Bekijk hier de voordelen.

Het is ook mogelijk je te abonneren op het D’ran Magazine. Je bent dan géén lid van SV Superboeren De Graafschap (en profiteert dus ook niet van de overige voordelen van een lidmaatschap). Wél ontvang je 4x per seizoen ons D’ran! Magazine.

Wil jij ook een keer vrijblijvend het D'RAN!Magazine lezen? Haal dan een gratis exemplaar bij de SPRBR Kroam op het Spinnekopplein. Vul het formulier voor een proefabonnement in en je krijgt het septembernummer gratis mee. Tevens ontvang je dan het kerstnummer gratis thuis bezorgd. Daarna stopt het proefabonnement vanzelf.

In deze nieuwe D'ran zit ook de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 17 december 2022. Klik hier voor de uitnodiging.

Bezorgklachten

Indien u ons D'ran! Magazine niet heeft ontvangen of u treft onjuistheden aan in uw gegevens, neem dan gerust contact met ons op. Via: ledenadministratie@superboeren.nl.

 

Lid worden?

Online aanmelden als lid

Online abonneren op D'ran! Magazine  

Ja, ik word lid van SV Superboeren

Ja, ik wil me abonneren op het D'ran! Magazine  

® SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X