Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Buttner Man of the Match

Buttner Man of the Match

Buttner Man of the Match

Vrijdagavond was het eindelijk zover dat we met de winst van het veld gingen op de Vijverberg. Een overwinning in eigen stadion was lang geleden. De wedstrijd stond best wel onder hoogspanning door de resultaten van onze selectie. Daar kwam bij dat we tegen Jong AZ meestal het onderspit delven.

Maar vrijdag zag de wereld er even anders uit. De punten bleven in huis en door de overwinning werd er ook een Man of the Match gekozen.

Alexander Buttner werd na een heel prima wedstrijd terecht gekozen tot Man of the Match. Na de wedstrijd kwam Alexander in de Kantine op het podium, waar hem een luid applaus ten deel viel. Hans Hissink sprak met Alexander op het podium en overhandigde hem de Man of the Match trofee. Deze unieke trofee is bedacht en gemaakt door Dave Jansen bij zijn werkgever Ter Horst.

Tevens ontvangt de Man of the Match een kadobon van de SV Superboeren te besteden bij de kledingsponsor van de club De Heeren van 0314 en tegenwoordig ook De Dames van 0314.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X