Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe D'RAN! Magazine verzonden

Nieuwe D'RAN! Magazine verzonden

 

D'ran! Magazine

Deze week valt er weer een gloednieuwe uitgave van ons D'ran! Magazine op de deurmat met hierin o.a. een inteview met Hans-Martijn Ostendorp die terugblikt op 5 jaar De Graafschap en een kennismaking met de nieuwe SLO Bas Koenders.

• Als lid van de SV Superboeren De Graafschap ontvangt u het D'ran! Magazine gratis. Bent u geen lid en wilt u toch de D'ran! ontvangen? Word dan lid en profiteer van alle voordelen! Bekijk hier de voordelen.

• Het is ook mogelijk je te abonneren op het D’ran Magazine. Je bent dan géén lid van SV Superboeren De Graafschap (en profiteert dus ook niet van de overige voordelen van een lidmaatschap). Wél ontvang je 4x per seizoen ons D’ran! Magazine.

Wil jij ook een keer vrijblijvend het D'RAN!Magazine lezen? Haal dan een gratis exemplaar bij de SPRBR Kroam op het Spinnekopplein. Vul het formulier voor een proefabonnement in en je krijgt het septembernummer gratis mee. Tevens ontvang je dan het kerstnummer gratis thuis bezorgd. Daarna stopt het proefabonnement vanzelf.

In deze nieuwe D'ran zit ook de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 17 december 2022. Klik hier voor de uitnodiging.

Bezorgklachten

Indien u ons D'ran! Magazine niet heeft ontvangen of u treft onjuistheden aan in uw gegevens, neem dan gerust contact met ons op. Via: ledenadministratie@superboeren.nl.

Lid worden?

Online aanmelden als lid

Online abonneren op D'ran! Magazine  

Ja, ik word lid van SV Superboeren

Ja, ik wil me abonneren op het D'ran! Magazine  

® SV Superboeren De Graafschap