Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Polderpraot zorgt voor mooie gesprekken (Update)

Polderpraot zorgt voor mooie gesprekken (Update)

Gisterenavond stond Polderpraot op de agenda. Op verzoek van trainer Adrie Poldervaart werd er een supportersavond georganiseerd door SV Superboeren en SpinSide Doetinchem.

Het doel? Elkaar leren kennen en het delen van het plan van aanpak voor aankomend seizoen. 

Voorafgaand aan de bijeenkomst was er een rondleiding door mensen van de SV en SpinSide. De route ging vanuit de supporterskantine langs de muurschilderingen en het museum. 

De initiatiefnemers en beheerders hiervan vertelde over de historie van de club, met welk idee de muurschilderingen zijn gemaakt, en hoe de supporterskantine tot stand is gekomen.

Om 19:30 uur was het dan zo ver. Op de tribune was het inmiddels gezellig druk geworden. Veel supporters waren geinteresseerd in wat de trainer te vertellen had.

Hans Boesberg, voorzitter van SV Superboeren deed een welkomswoord en gaf daarna de microfoon over aan trainer Adrie Poldervaart. De trainer vertelde voor de rust over zijn plannen en aanpak voor aankomend seizoen. Maarten Hagelstein was de gespreksleider van deze avond.

De supporters kregen dezelfde presentatie te zien als de selectie die maandagochtend te zien had gekregen. Dit was een nabespreking van de oefenwedstrijd waarbij de supporters indirect eigenlijk mee konden kijken in de kleedkamer. Deze openhartige manier werd gewaardeerd door de supporters. 

Na de rust was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de trainer.  Daar werd ook gretig gebruik van gemaakt. Al was de trainer ook duidelijk dat hij geen individuele spelers ging afvallen. "We staan hier als team, dan moeten we ook altijd uitstralen".

Al met al zorgde Polderpraot voor een mooi gesprek op een mooie zomeravond, in een mooi stadion. 

Een betere start van het seizoen 2022-2023 kunnen we ons niet wensen.

Meer foto's zijn van deze avond zijn te vinden in ons fotoalbum.

Met dank aan De Graafschap voor hun medewerking en ondersteuning.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X