Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Algemene Ledenvergadering 23 april 2022

Algemene Ledenvergadering 23 april 2022

Zaterdag 23 april 2022 heeft de Algemene Ledenvergadering van de SV Superboeren plaatsgevonden. Deze jaarlijkse vergadering trok ongeveer 30 belangstellenden. Het is jammer dat zo weinig leden van de SV deze vergadering bezoeken.

De vergadering werd geopend door voorzitter Hans Boesberg met een minuut stilte voor alle leden van de SV die ons zijn ontvallen sinds de laatste Algemene Ledenvergadering.

Als inleiding vertelde Hans over de activiteiten en plannen waar de SV op dit moment aan werkt.

De SV is op dit moment bezig met het realiseren van een herrinneringsmonument op het Spinnekopplein. Ook zijn er beginnende plannen voor het maken van een terrasoverkapping op het Spinnekopplein. Alle aanwezigen kregen inzake in de bouwtekening voor de terrasoverkapping.

Op dit moment zijn er een aantal dingen in de maak voor de verkoop. Hierover volgt binnenkort meer informatie op deze website. Tevens werd vermeldt dat de Open Dag op zaterdag 30 juli 2022 wordt gehouden.

Na de inleiding werd begonnen met de agenda. 

Het bestuur heeft 3 kandidaten voorgesteld om als bestuurslid toe te treden nl. Peter Nijenhuis, Boudewijn Mecking en Frank Stinissen. Er waren geen tegenkandidaten, waardoor alle heren met akkoord van de aanwezigen leden, per direct zijn toegetreden als bestuurslid.

Het bestuur van SV Superboeren ziet er nu als volgt uit:

   Bestuur SV Superboeren          
Voorzitter Hans Boesberg 
Vicevoorzitter Marian Bottcher
Secretaris       Boudewijn Mecking        
Penningmeester Sander Boudewijn
Algemeen bestuurslid      Ben Roelofs
Algemeen bestuurslid Frank Stinissen
Algemeen bestuurslid Peter Nijenhuis
   
® SV Superboeren De Graafschap

 

  

Van links naar rechts: Ben Roelofs, Boudewijn Mecking, Sander Boudewijn, Hans Boesberg, Marian Bottcher, Peter Nijenhuis en Frank Stinissen

Kersverse secretaris Boudewijn Mecking nam vervolgens het jaarverslag van voorgaand seizoen door. Penningmeester Sander Boudewijn gaf inzage in de jaarcijfers en kon de goedkeuring van de kascommissie melden. 

Er was natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens deze rondvraag werd de SV verrast door Jos en Ida van der Wijst met een cheque ten behoeve van de terrasoverkapping op het Spinnekopplein. Namens SV Superboeren enorm bedankt voor de gulle bijdrage! 

Alle aanwezigen werden bedankt voor hun komst, en onder het genot van een drankje was er nog gelegenheid om gezellig bij te praten met elkaar.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X