Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap ontslaat trainer Robbemond

De Graafschap ontslaat trainer Robbemond

De Graafschap heeft trainer Reinier Robbemond ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Gisterenavond vond er een spoed overleg plaats met de Raad van Commissarissen van de club. 

De hoofdtrainer, die sinds afgelopen seizoen werkzaam was bij De Graafschap, behaalde met zijn ploeg in dertig wedstrijden slechts 47 punten. Hiermee staat De Graafschap op dit moment op een negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Robbemond had nog een contract tot juni 2023. 

Voor Robbemond was de Vijverberg geen onbekend terrein. Tussen 2004 en 2009 was hij als middenvelder actief in Doetinchem en kwam hij tot ruim 100 officiële duels voor de Superboeren. In 2007 beleefde hij de promotie met De Graafschap naar de Eredivisie.

In het verleden was hij hoofdtrainer van Jong AZ en TOP Oss. Daarnaast was hij bij Willem II en PSV actief als assistent-trainer, waarbij hij bij Willem II ook nog acht duels als interim-hoofdtrainer werkzaam was. Afgelopen seizoen was Robbemond assistent-trainer van Maccabi Tel Aviv, waarmee hij tweede werd van Israël.

Door de tegenvallende resulten en het gebrek aan uitzicht op verbetering op korte termijn, was er geen draagvlak meer voor de toekomst.

De Graafschap gaat op korte termijn op zoek naar een opvolger. Jan Vreman is voor de komende weken aangesteldt als interim-trainer. 

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter