Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

WI-J DOET 'T SAMEN OF WI-J DOET 'T NIET!

WI-J DOET 'T SAMEN OF WI-J DOET 'T NIET!

Na al zoveel tegenslagen volgde twee weken geleden de volgende nederlaag. Vanuit de regering werden nieuwe "versoepelingen" geintroduceerd. Maximaal een derde van de stadioncapaciteit mag worden bezet.

Gezien de strijdlustige taal van De Graafschap gingen we er als vanzelfsprekend van uit dat onze club met een krachtig antwoord op deze onzinnige actie zou komen. In woord en daad, maar beiden bleven uit. De Graafschap is een tandenloze tijger gebleken. In plaats van zich hard te maken voor alle supporters die hun seizoenskaarten verlengden en veelaf afzagen van compensatie klinkt het "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt".

Trots, D'RAN en samen. Het zijn zomaar een aantal kernwaarden die groots op de muren van De Vijverberg staat geschreven. Met zo'n opstelling verdampen die zogenaamde kernwaarden als sneeuw voor de zon. Het is De Graafschap-onwaardig, niets minder dan dat.

Alle, maar dan ook alles seizoenskaarthouders moeten per direct weer plaats kunnen nemen op De Vijverberg en zolang de club zich hiervoor naar buiten toe niet hard maakt en met nietszeggende spierballentaal komt, blijft de Spinside gesloten. En daarmee roepen wij ook anders supporters op om solidair te zijn en dus thuis te blijven tot we allemaal weer "welkom" zijn. 

Komende vrijdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, zullen we, middels een actie, van ons laten horen. Details als tijdstip, verzamelplaats en inhoud volgen later deze week.

We rekenen op jullie aanwezigheid!