Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wordt ook ballenjongen of meid! Maak kennis met ze

Wordt ook ballenjongen of meid! Maak kennis met ze

Door de coronamaatregelen is stadion De Vijverberg heel lang leeg geweest. Het was er bovendien akelig stil. Alleen de mensen die een taak hadden mochten aanwezig zijn. Zo ook de ballenjongens- en meiden van De Graafschap. 

Maar wat doen zij eigenlijk tijdens de wedstrijd? Ballenjongens- en meiden hebben het niet heel druk. Dat komt omdat ze alleen in actie hoeven te komen als dat nodig is.

Dat zij het niet druk hebbeben betekent niet dat ze niet hoeven op te letten. Snel reageren is heel erg belangrijk, omdat het spel niet onnodig stil mag komen te liggen. Snelheid is dan ook één van de belangrijkste competenties van een ballenjongen- of meid. 

Verder is het natuurlijk hartstikke leuk om onderdeel uit te maken van de wedstrijd, want zo is het wel natuurlijk. Je zit op het veld, heel dicht bij de spelers en hebt zelfs af en toe contact met de spelers. Kortom een hele leuke en verantwoordelijke job tijdens de thuiswedstrijden van De Graafschap.

Maar wie zijn deze toppers eigenlijk die de afgelopen 2 jaar in een vreemde ambiance toch geconcentreerd hun werk bleven doen? SV Superboeren stelt ze graag aan u voor. 

 
Boven van links naar rechts: Timo, Bram, Juup, Jelmer 
Onder van links naar rechts: Kris, Fay, Eva, Femke
Op deze foto ontbreken Diego en Luis

 

 

 

 

 

Onze eigen verslaggever Hans Hissink ging in gesprek met ballenmeiden Femke en Eva om de dames eens wat beter te leren kennen. Luister hier het interview terug over gladde handschoenen, tactiek en dromen over bekende voetballers. 

Lijkt het jou ook leuk om ballenjongen of ballenmeid te worden bij De Graafschap? En ben je ouder dan 12 jaar? Meld je dan snel aan via deze link!

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X