Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Samenwerkingsverband tussen De Graafschap en PSV

Samenwerkingsverband tussen De Graafschap en PSV

De Graafschap heeft een samenwerkingsverband gesloten met PSV. De clubs gaan samenwerken op het gebied van jeugdscouting.

Voor De Graafschap is Jefta Bresser hoofd Jeugdopleiding. Bij PSV is Ernest Faber hoofd van de Jeugdopleiding. Voorafgaand aan de wedstrijd Jong PSV - De Graafschap werd de overeenkomst gesloten.

Door gebruik te maken van elkaars kennis op het gebied van jeugdscouting, willen PSV en De Graafschap ervoor zorgen dat er minder voetbaltalent verloren gaat. “Dat gebeurt in Nederland helaas nog te vaak”, legt Ernest Faber uit. “In onze ogen is iedereen uniek en door deze samenwerking kunnen we onze spelers nog beter maatwerk bieden. Door intensiever samen te werken denken we beide jeugdopleidingen te kunnen voorzien van de meeste beloftevolle talenten, de jeugdscouting naar een hoger niveau te tillen en een efficiëntere invulling van onze teams te bewerkstelligen.”

PSV en De Graafschap onderhouden al lange tijd een goede band. Gesprekken over wederzijdse kennisdeling hebben geleid tot dit samenwerkingsverband. “De cultuur van PSV en De Graafschap ligt dicht bij elkaar”, vult Jefta Bresser aan. “Wij zijn er van overtuigd dat beide clubs hier voordeel uit zullen halen.” Naast de samenwerking op het gebied van jeugdscouting, zijn er mogelijkheden om bij de jeugd de samenwerking op technisch- en organisatorisch gebied uit te breiden.

Bron: www.degraafschap.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X