Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Oktoberfest in de kantine

Oktoberfest in de kantine

De kantine is vandaag eindelijk weer open voor publiek. Dit moet gevierd worden. Voor vanavond heeft de SV Superboeren gelijk een heel mooi feest op het programma staan: het Oktoberfest!

Net als twee jaar geleden komt Trio Dreamcast weer. Deze band staat garant voor een knalfeest in de Kantine. Zorg dat je op tijd binnen bent! (er mag maar 75% naar binnen…..).

Vanaf 18.00 uur zijn de deuren open, de biertafels staan klaar, de bediening in Oktoberfest kleding, Grolsch heeft de vaten gevuld, Bratwursten zijn in de hooimijt, alle ingrediënten voor een prachtig Superboeren feest zijn dus aanwezig.

Tussen door speelt onze club tegen FC Eindhoven. Hopelijk met veel van onze jonge talenten in de basis om het feest compleet te maken.

Na de wedstrijd gaan we door in de Kantine en kunnen we hopelijk de 3-punter vieren. 

Het programma voor de komende maanden is inmiddels ook bekend met o.a. Frühshoppen, Basement en PAS OP!. Zie voor data het spandoek aan de buitenzijde van de Kantine.

Tot straks en D'RAN!

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X