Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D'RAN!Magazine komt deze week uit

D'RAN!Magazine komt deze week uit

D’RAN!Magazine komt deze week uit.

 

De nieuwe D’RAN! wordt deze week bezorgd bij de leden van de SV Superboeren en bij de abonnees. Het 1e nummer van seizoen 2021 – 2022 staat weer barstens vol met mooie verhalen, interviews en columns. We lichten vast een tip van de sluier op.

‘Voetbal speel je voor supporters’ zegt Hans Martijn Ostendorp. Uit zijn column ‘Het hard klopt harder dan ooit’ spreekt zeer veel waardering voor onze supporters. Jacqueline Gerritsen en Hans Hissink gaan in gesprek met onze ereleden in de vorm van een podcast. Met Jan Vreman trappen ze af.

Dennis van Amerongen juicht het toe dat we eindelijk weer naar het stadion mogen. De Vijverberg trilt op zijn grondvesten door de ‘fusie’ op de Spinnekop. ‘Laten we met vollen teugen genieten’. Eddy Buiting waarschuwt in zijn column voor nieuwe virussen die de heerlijke stadioncultuur van de Vijverberg bedreigen. Bedelkartonnetjes en overdadig smartphonegebruik kunnen namelijk onherstelbare schade aan onze voetbalbeleving toebrengen.

Naar aanleiding van de wedstrijd De Graafschap – NAC Breda memoreert Mark Melgert het trieste verhaal van Ferry van Vliet. De speler van NAC kwam 20 jaar geleden om bij een auto ongeluk. Het werd het begin van een intense vriendschap tussen supporters van NAC en De Graafschap. Mark spreekt o.a. met Stefan Postma, die in de wedstrijd een penalty stopte en daarmee onze club redde van degradatie. Een indringend verslag van de impact van een drama.

De jeugdopleiding werpt weer vruchten af. Jefta Bresser en zijn collega’s op de Bezelhorst hebben succes met de ingeslagen weg van de opleiding. Jacqueline Gerritsen gaat op onderzoek naar de sleutel tot dit succes. Het is geweldig om te zien dat in de wedstrijd tegen Jong Utrecht drie spelers uit onze jeugdopleiding het laatste half uur de voorhoede vormen.

‘Hey zoon Hagel, ik koop weer een kaart’ schrijft Erik Hagelstein aan zoon Maarten. ‘Ha die pa, goed om te vernemen dat je weer een kaart neemt’ schrijft Maarten Hagelstein aan pa Erik. Dit unieke duo schrijft op een vermakelijke, analytische, kritische en positieve wijze over hun beleving van onze club. ‘Je bent 17 jaar, komt uit Zieuwent en rost zo’n bal er gewoon in. Er is hoop!’

Matthijs Schreurs, gaat op bezoek bij de Oranje Superboer, Martijn Meerdink. Martijn speelt van 1998 – 2002 voor onze club. ‘We bleven ieder jaar net in de eredivisie’. ‘Korbach heeft mij laten debuteren. Wat een fantastische man. Strijd, passie en beleving’. Martijn zou graag een rol willen invullen bij De Graafschap. Hij is er van overtuigd dat hij met zijn ervaring een positieve bijdragen kan leveren. Lees alles in dit prachtige interview.

Wil jij het D’RAN!Magazine ook 4x per seizoen ontvangen? Word dan lid of neem een abonnement.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X