Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe D'RAN! Magazine

Nieuwe D'RAN! Magazine

D’RAN!Magazine komt deze week uit.

Deze week ligt ons prachtig supportersmagazine op de deurmat van leden en abonnees van de SV Superboeren. De redactie heeft erg z’n best gedaan om weer met mooie verhalen, interviews, columns en foto’s deze D’RAN! uit te brengen.

In deze D’RAN! laat Hans Martijn Ostendorp weten dat de zon weer schijnt op de Vijverberg. Veel waardering is er voor de supporters die in hun vrije tijd de handen uit de mouwen steken om de Vijverberg nog sfeervoller te maken. ‘Een bezoek aan De Vijverberg is niet alleen de wedstrijd, het is een totale beleving. Als je de poorten binnenloopt, ruik je al de Braadworst en kun je optimaal genieten van een drankje’.

Eddy Buiting laat zijn gedachten gaan over het tijdperk van de Verloren Zonen. Arjan Robben naar Groningen, Lassche Schone naar NEC en …………. Klaas Jan Huntelaar naar De Graafschap. Maar is het succes verzekerd of liever de jeugd de kans geven te rijpen, wanneer het bekende je hooguit kan teleurstellen.

De verbouwing van de Bezelhorst krijgt veel aandacht van Jacqueline Gerritsen. Als bestuurslid van de Vereniging is zij nauw betrokken bij de jeugdafdeling. Jacqueline interviewt de stille krachten achter dit mooie project, Mark Nederlof en Arie Wassink.

Wim van de Louw en Frank Seggelinck praten met trainer Robbemond die net een week binnen is. ‘Ik weet wat ik wil’ zegt Robbemond. ‘Het draait allemaal om ambitie, de wil om beter te worden. Dat geldt voor mij, voor spelers maar bij wijze van spreken ook voor de elftalleider, zelfs de kok. Ook hij of zij moet de absolute bereidheid hebben om beter te worden’.

De Belgische Superboer Wim Moorkens fietst 200 km naar De Graafschap. Waarom doet hij dat, wat heeft hij met onze club? Mark Melgert vertelt het in D’RAN!Magazine.

Contracten verlengen of ontbinden daar gaat onze jurist Michiel Bakker nader op in. Is een afkoopsom altijd nodig? Lees hoe het werkt in de voetballerij.

Frank en Wim zijn ook op bezoek geweest bij Peter Hofstede. Een open en eerlijk gesprek. Is het nog leuk om technisch directeur te zijn bij De Graafschap? Is je netwerk wel goed? Was het verstandig om het contract met Snoei te verlengen?

Dennis van Amerongen kan niet wachten op het moment dat de poorten weer open gaan. Met z'n allen volle bak achter het team. De interactie met de spelers. De aanmoedigingen, het gezang, gejuich, gefluit, feest of teleurstelling.

Cor Peitsman; een levende legende. Vidal Horjus haalt herinneringen op aan de jaren 80 waarin Peitsman spits was bij De Graafschap.

Onze Groundhopper Frank Seggelinck bezoekt Luton Town met veel te krappe seats, houten vloeren, Kenilworth Road ademt nog echt voetbal. Een stadion zoals het echt bedoeld is.

Veel lees plezier met de nieuwe D'RAN!. Wil jij de D'RAN! ook lezen wordt dan lid van SV Superboeren of neem een abonnement. 

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X