Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Robbemond legt D'RAN tegel

Robbemond legt D'RAN tegel

Zaterdag 3 juli geeft Reinier Robbemond het startsein voor het straatwerk op het Spinnekopplein. Tussen half negen en negen uur komt onze nieuwe trainer de D’RAN tegel leggen. Dat is tevens de aftrap voor de vrijwilligers om het plein te voorzien van straatwerk.

De SV Superboeren heeft trainer Robbemond uitgenodigd om deze ‘eerste steen’ te komen leggen. ‘Daar kom ik zeker voor naar het Spinnekopplein’ reageerde Robbemond enthousiast. De shovel staat klaar voor hem om de tegel naar een mooi plekje te brengen.

Aansluitend moet Robbemond door naar de voorbespreking van de oefenwedstrijd tegen Silvolde, die later op de dag gespeeld wordt. Helaas nog zonder publiek. We kijken er naar uit om straks met z’n allen gezellig weer naar de Vijverberg te komen. Zeker nu er naast de supporterskantine ook een sfeervol plein ligt.

Wil je komen helpen met het Spinnekopplein, meld je dan aan op info@superboeren.nl. We kunnen nog hulp gebruiken op zowel 3 juli als op 10 juli.

Attamottamotta.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X