Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Oma van Elmo Lieftink wint SPRBR hoodie

Oma van Elmo Lieftink wint SPRBR hoodie

Na de wedstrijd De Graafschap–Excelsior op 20 maart jl. werd er uiteraard ook een winnaar van de befaamde SPRBR hoodie gekozen. Deze wordt beschikbaar gesteld door SV Superboeren.

Iedereen die stemt op de Man of the Match kan de hoodie winnen. Tot haar eigen verbazing werd Charlotta van den Berg gebeld door Henry Massop dat zij de winnaar was geworden van de SPRBR hoodie. De 76-jarige Charlotta is niet zo maar een supporter, maar de oma van Elmo Lieftink. Henry Massop en Hans Hissink gingen naar Deventer om de hoodie aan haar te overhandigen.

Ze was verrast, vertelde ze bij binnenkomst. “Ik volg Elmo uiteraard al zijn hele voetbalcarri?re. Van DAVO waar hij begonnen is tot De Graafschap.” Dankzij haar man, inmiddels twee jaar geleden overleden, kwam zij met voetbal in aanraking. “Toen ik hem leerde kennen wist ik bij wijze van spreken niet of een bal vierkant of rond was. Samen met hem heb ik heel veel voor de Deventer voetbalvereniging DAVO gedaan.”

“Na de wedstrijd belt Elmo vaak vanuit de auto. Dan hebben we het over de wedstrijd. Want ik mis er geen eentje op televisie,” zegt een trotse oma. Eén ding zit haar nog wel dwars. “Ik weet nog steeds niet wat buitenspel is. Er is al zo vaak geprobeerd om mij dat uit te leggen. Zittend op het voetbalveld, met lucifers uitgetekend, maar het wil er niet in.”  

Uiteraard zit Charlotta voor de televisie tijdens De Graafschap tegen Go Ahead Eagles. Henry en Hans gingen niet naar huis voordat zij een voorspelling had gedaan. “Het wordt 2-1 voor De Graafschap met een doelpunt van Elmo.” Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X