Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule-Journaal: 4 winnaars in 2e periode

Superboerenpoule-Journaal: 4 winnaars in 2e periode

Ook dit seizoen zullen we door middel van dit Superboerenpoule-journaal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze voorspellingscompetitie.

Kijkend naar de stand geven de koplopers van dit moment elkaar niets toe. Het kwartet dat de competitie aanvoert bestaat uit. 1fcSuperleus, milan99, Roberto258 en Superboer1993. Allen behaalden zij 67 punten.

Eindstand periode 2

De thuiswedstrijd tegen Vitesse was de laatste die was toebedeeld aan de tweede periode. Hiervan heeft u dus nog de uitslag van ons tegoed. Deze periode heeft vier winnaars opgeleverd. Met 39 punten zijn GrootWassink, JeWi, Michel en wormel de trotse winnaars.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Vragen

Heb je een vraag over de Superboerenpoule? Mail ‘m naar poule@superboeren.nl

Meedoen

Meedoen aan deze editie van de Superboerenpoule, kan helaas niet meer. Bij de start van het seizoen is de inschrijving gesloten! Doet u dit jaar nog niet mee, of bent u zich vergeten aan te melden. Maak dan nu alvast een account aan voor de editie 2012-2013. Klik daarvoor op gratis aanmelden.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.