Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Achterhoek zet kanker buitenspel

De Achterhoek zet kanker buitenspel

Swim to Fight Cancer Achterhoek, De Graafschap en supportersvereniging SV Superboeren slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen houden we de actie 'Smoel op de Stoel' door op een ludieke manier aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Met deze actie kunnen mensen die begaan zijn met kanker én met De Graafschap een 'smoel' kopen voor op een stoel in Stadion De Vijverberg, tijdens de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven op zondag 7 maart 2021. Deze 'smoel' is een foto van bijvoorbeeld jezelf, een dierbare, een vriend of familielid. Hiermee steek je zowel je dierbare als De Graafschap een hart onder de riem.

VOL STADION 

De gezamenlijke ambitie is om met dit initiatief het stadion in tijden van corona vol te krijgen met portretfoto’s, zodat onze spelers weer eens voor 'supporters' kunnen spelen. Tegelijk wordt aandacht gevraagd voor de mensen die met kanker te maken hebben. Met een smoel kun je je betrokkenheid aan De Graafschap tonen én de verbinding zoeken met degenen die met kanker te maken hebben (gehad) of eraan zijn overleden. Met een Smoel op de Stoel steun je het onderzoek naar kanker en zo zetten we samen, als Achterhoek, kanker buitenspel.

DOE MEE MET SMOEL OP DE STOEL! 

Voor 19,54 euro heb je een Smoel op de Stoel in het stadion op 7 maart 2021. Niet geheel toevallig gekozen, want 1954 is het oprichtingsjaar van De Graafschap en daarom hebben we voor dit toepasselijke bedrag gekozen. Hiervan gaat 15 euro via de stichting 'Fight cancer' naar KWF Kankerbestrijding ten behoeve van kankeronderzoek. De rest wordt besteed aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion op een bord op de stoel te krijgen. Wil je meer doneren, dan mag dat natuurlijk altijd! Wij hopen en rekenen op een vol stadion; met de hele Achterhoek: D’RAN en D’RIN!

MEEDOEN?

Via deze link kun je deelnemen. Deze bijzondere actie loopt van woensdag 3 februari tot en met maandag 1 maart.

 

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X