Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Heb jij jouw naam al gevonden in het hart?

Heb jij jouw naam al gevonden in het hart?

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp heeft afgelopen week het 'hart van de club' onthuld. In het hart van de club, een gezamenlijk initiatief van Oldies DTC, SV Superboeren en de club, hebben ruim 1000 supporters een plek verworven.

De hart veur de club-actie heeft in totaal € 30.000,- opgebracht. Deze opbrengst bestaat uit de som van 734 inschrijvingen, de verkoop van speciale hart veur de club T-shirts en vrije donaties.

De Vereniging kocht de eerste positie in het hart voor het symbolische bedrag van € 1954,-. Daarnaast kregen leden van de supportersverenging de mogelijkheid om hun naam in het hart te plaatsen met € 10,- korting.

Hans Martijn Ostendorp is trots op het hart van de club: "Geweldig, dit is wat ons samen zo sterk maakt. Het zorgt ervoor dat supporters, vrijwilligers en sponsoren betrokken blijven. Al deze acties zorgen ervoor dat wij voorlopig door kunnen. Hier staat een trotse en ook wel een beetje emotionele directeur."

Heb jij jouw naam al ontdekt in het hart?

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter