Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Oprichter museum Herman Vermeer overleden

Oprichter museum Herman Vermeer overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Herman Vermeer gisteren is overleden. Herman was vanaf 1961 als vrijwilliger in verschillende functies actief bij De Graafschap.

In 2011 vierde Herman zijn 50-jarig jubileum als vrijwilliger. In al die jaren had hij verschillende functies. Zo was hij o.a. stewardcoördinator.

Wie kent hem niet van de busreizen naar de uitwedstrijden? Soms kon hij streng zijn als het moest, maar hij kwam ook voor de supporters op wanneer het uit de hand dreigde te lopen.

Of wie kent niet het legendarische verhaal over een brandblusser ....voor de wat oudere supporters onder ons.

Sinds 2015 beheerde hij in Stadion De Vijverberg het De Graafschap-museum. Herman vertelde altijd vol trots over de historie van De Graafschap als hij de mensen rond leidde.

In het museum vindt je een expositie over 60 jaar De Graafschap. Daarin heeft hij de vele relikwieën ten toon gesteld die hij sinds de beginjaren van de club heeft verzameld.

De laatste 2 jaar werd dit steeds lastiger voor hem en uiteindelijk heeft hij de sleutel van het museum over gedragen aan iemand waar hij het vertrouwen in had dat hij net zo’n groot De Graafschap hart heeft als wat hij Herman had.  

Herman werkte daarnaast 41 jaar voor de drukkerij Senieler Misset. Wat zijn karakter kenmerkte is dat hij er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat jarenlang het voetbaltijdschrift Voetbal International werd afgeleverd op De Vijverberg bij de spelers van De Graafschap.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)